Notícies

Noemí Llauradó presenta una ‘mirada valenta’, una campanya de reconeixement a tota la ciutadania reusenca que afronta els seus reptes amb valentia

La cap de llista republicana ha fet l’acte de presentació acompanyada de les dones que han cedit la seva imatge per a la campanya. Per Llauradó, cal una mirada valenta per afrontar els reptes del futur que tindrà Reus.

Noemí Llauradó presenta una ‘mirada valenta’, una campanya de reconeixement a tota la ciutadania reusenca que afronta els seus reptes amb valentia
Noemí Llauradó presenta una ‘mirada valenta’, una campanya de reconeixement a tota la ciutadania reusenca que afronta els seus reptes amb valentia

Noemí Llauradó, cap de llista d’Esquerra Republicana a Reus, ha presentat aquest dijous, a la tarda la iniciativa ‘una mirada valenta’, una campanya de reconeixement a tota la ciutadania reusenca que ‘cada dia fa ciutat’. Llauradó ha estat acompanyada d’algunes de les persones que han cedit la seva imatge per donar suport a la campanya.

‘Som aquí per fer un reconeixement a tota la gent de Reus, a totes les persones que tenen una mirada valenta, decidida, que s’aixequen i treballen cada dia per fer ciutat. Una mirada valenta és aquella que té coratge a emprendre grans afers, a afrontar els reptes del futur sense por. A Reus li cal una mirada valenta per fer front a les adversitats, per construir una ciutat exemple i referent en què la gent que hi visqui se'n senti orgullosa’, ha explicat Noemí Llauradó.

En aquest sentit, la candidata republicana ha posat èmfasi en l’esforç de la gent de Reus aquests darrers anys que ha estat capaç de superar la pandèmia de Covid-19 i ara està plantant cara als efectes econòmics de la guerra d’Ucraïna. ‘Aquests anys la societat reusenca ha demostrat la seva valentia: sense poder sortir de casa, pares i mares ajudant a fills, àvies i avis ajudant a nets. Tots, però de forma especial les dones, hem patit la crisi econòmica i la pandèmia. Hem estat: mares, mestres, infermeres, cuidadores, cuineres, psicòlogues hem hagut de fer de tot i ara no les podem deixar enrere, no ens podem oblidar del seu esforç, perquè són un referent, un model que volem traslladar a la ciutat’, ha destacat Llauradó.

D’aquesta manera, la cap de llista d’Esquerra ha vinculat l’esforç i valentia de la ciutadania reusenca al seu projecte de futur. ‘Cal una mirada valenta per afrontar els reptes del futur. I és des d’aquesta actitud que ens plantegem la transformació de la ciutat. Som l’opció valenta, que suma i s’obre a tothom per transformar Reus’. Llauradó ha concretat que és necessària aquesta mirada valenta per activar polítiques ‘en la defensa dels drets i les necessitats de tothom, per fer una ciutat més pacificada o per generar noves oportunitats econòmiques i laborals’.

La campanya, que s’ha començat a difondre aquesta setmana a través de les xarxes socials, també compta amb una pàgina web vinculada, miradavalenta.cat. En aquest sentit, Llauradó fa una crida a la ciutadania reusenca a sumar-se a la iniciativa i fer aportacions a través d’aquest portal.

De fet, en pocs dies, ja han entrat a la web www.miradavalenta.cat més de 600 persones i s’han recollit més de 40 peticions de reusencs i reusenques que volen afegir-se a la #miradavalenta per millorar Reus.