Notícies

Noemí Llauradó: “Ens hem dedicat el 100% de la campanya a parlar de la ciutat, a parlar de la gent de Reus”

Llauradó, acompanyada de la resta de noms que conformen els 10 primers llocs de la llista dels republicans a Reus, ha fet la darrera atenció amb els mitjans de comunicació locals per fer un balanç de la campanya i explicar les sensacions que han viscut els darrers 15 dies.

Noemí Llauradó: “Ens hem dedicat el 100% de la campanya a parlar de la ciutat, a parlar de la gent de Reus”
Noemí Llauradó: “Ens hem dedicat el 100% de la campanya a parlar de la ciutat, a parlar de la gent de Reus”

Noemí Llauradó, cap de llista d’Esquerra Republicana a Reus, ha fet balanç dels 15 dies de campanya electoral, acompanyada de la resta de persones que conformen els 10 primers integrants de la llista electoral a Reus.

Llauradó ha destacat el to en positiu i la voluntat d’explicar propostes de futur durant tota la campanya i ho ha contrastat amb altres propostes. Ens hem dedicat el 100% del temps de la campanya a parlar de la ciutat, del nostre projecte de futur, a parlar de les necessitats de la gent de Reus. Hi ha altres candidats que han dedicat més temps a parlar d’ells mateixos. En canvi, nosaltres ens hem centrat a parlar en positiu de la ciutat i d’allò que farem els propers anys. No hem dit cap paraula negativa ni cap retret a cap dels altres candidats’, ha indicat.

‘En tot moment, hem fet una campanya diferent a la resta. Ja des de l’inici amb aquesta imatge innovadora i fresca que buscava la proximitat amb la ciutadania i durant els 15 dies de campanya en els quals hem evitat el cos a cos i la confrontació personal, aquest no és el nostre estil de fer política, de la mateixa manera que no serà el nostre estil de governar la ciutat. Com ja heu vist durant quatre anys, sempre hem apostat pel diàleg i el consens i aquesta campanya ho hem refermat’, ha indicat la cap de llista republicana.

Llauradó ha detallat que aquesta manera de fer, aquest ADN republicà també es veurà reflectit en el seu dia a dia al capdavant de l’Ajuntament de Reus. ‘Aquesta manera de fer, com deia, també serà un segell del nostre estil de governar. El dia després de les eleccions, començarem a governar i governarem per a tothom perquè aquesta és la forma de governar bé. Soc conscient que tindrem aquesta gran responsabilitat, i ho dic des de la humilitat però també des de la plena convicció’.

En aquest sentit, ha volgut contrastar aquest model de ciutat en positiu amb les propostes ‘a la contra’ d’altres formacions. ‘A Reus, la centralitat som nosaltres. Han estat els nostres projectes, els que hem impulsat des del govern i els que hem explicat durant els darrers dies els que han centrat el debat. Tenim nombrosos exemples d’aquest fet: la transformació urbana de la zona sud, el nou Centre Empresarial al Vapor Vell, política de subvencions per a l’accessibilitat dels habitatges, la pacificació dels carrers, la projecció de les polítiques per al Reus sencer, el desplegament de noves centralitats o les polítiques culturals. Tenim un projecte de futur, clar i definit, un projecte fet en positiu. En canvi, hem notat com algunes de les propostes d’altres formacions han estat fetes, com a reacció al nostre projecte o tenien com a objectiu buscar notorietat’, ha manifestat.

D’altra banda, i per acabar la compareixença, Llauradó també ha explicat algunes de les mesures que impulsarà durant els 100 primers dies de govern. D’aquesta manera, ha indicat que visitarà tots i cada un dels barris de la ciutat per conèixer les necessitats i preocupacions de la gent de Reus abans d’elaborar el Pla d’Acció Municipal (PAM), iniciarà les marxes exploratòries per identificar les zones mal il·luminades de Reus tal com va proposar amb el projecte ‘Zero Zones Fosques’ i, per acabar, convocarà la Junta de Seguretat Local per analitzar quin és l’estat de la ciutat en aquest àmbit a l’inici del nou mandat.